Övrigt

Fem favoriter i repris

Under veckan som gått publicerade jag inlägg nr 666 på bloggen… Det börjar bli ett ganska stort arkiv, och även om det i perioder varit ganska glest med inlägg, så finns det en hel del ganska varierat material att botanisera i.

Genom åren har bloggen bytt både namn och adress, och till viss del inriktning. Men hon där bakom är fortfarande jag. Även om också jag nog har bytt skepnad till viss del. Därför är det rätt kul att ibland gå tillbaka och läsa gamla inlägg. En del kommer jag knappt ihåg att jag skrivit. Andra minns jag exakt känslan, humöret och omgivningen där de kom till. Det finns en del inlägg som oftare får sökningar än andra. Det finns en del som jag själv tycker speglar ganska bra vad som rör sig i huvudet på en friluftsälskande vardagsyogande tvåbarnsmamma med klappande eko-hjärta, pysselnerv och ultradrömmar. Fem inlägg som jag gärna delar med mig av igen.

Det i särklass mest sökta inlägget är det där jag gjort eget hasselnötssmör. Nötsmör är faktiskt fortfarande bland det godaste jag vet. Det kan användas till så mycket, och är verkligen lätt att göra själv.

Hur man gör sin egen vetekudde är det också många som velat veta. Jag gjorde min inför min första förlossning, men en värmande vetekudde är bra att ha även för att lindra en ond och stel nacke, eller magont. Eller bara använda för att det är skönt.

Ibland gillar jag att tycka till lite. Om saker jag tycker är så knasigt att det bara är ologiskt. Som t ex hur alla tycks ta sig rätten till ens kropp när man är gravid. Eller har varit gravid. Inte riktigt klokt hur det är faktiskt. Någon som känner igen sig?

Det som däremot nog allra mest definierar de där sakerna jag drömmer om i livet, men aldrig riktigt vågat göra, de återfinns i inlägget om Norge och naturen. Ett av många Norge-inlägg, men det som nog bäst sammanfattar det som får mitt hjärta att klappa lite extra, och som ligger närmast till hands om jag skulle göra en radikal förändring i mitt liv.

Geiranger-039

Geiranger-016

Favoriter i repris är veckans tema i Bloggar om Hälsa. Många fina pärlor ur bloggarkiv har kommit fram under veckan. Spana t ex in några av Emmas mest lästa inlägg, där finns många kloka tankar. 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Camilla
  17 juni, 2016 at 10:23

  Mums, nötsmör är ju så gott!

 • Reply
  Åsa
  17 juni, 2016 at 14:25

  Åh! ”Der ingen skulle tru at nokon kunne bu” har vi fastnat för på SVT Play nu. Det är verkligen fascinerande! 🙂

 • Reply
  FREEDOMtravel
  17 juni, 2016 at 22:05

  Fantastiska bilder verkligen! Härligt!

 • Reply
  Alma
  18 juni, 2016 at 12:49

  Huuu, kom ned från den där klippan Malin! Jag blir darrig i knäna bara av att titta på eländet.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.