Om Lite längre

Om Lite Laengre

Malin – Lite Längre

Jag är lite längre. Närmare bestämt 182 cm i strumplästen. Syns i folksamlingar och når saker på höga hyllor… I klackar (vilket händer då och då) är jag snudd på ett fyrtorn personifierat, eftersom jag då når över 190 cm och blir ännu lite längre.

Jag gillar att göra saker lite längre. Älskar att åka långt på skidor, helst i tysta snötyngda skogar. Drömmer om att springa lite längre (eller egentligen mycket längre) i fjällen, paddla långt längs kustbandet i sommarbrisen eller yoga lite längre en tidig morgon i stillhet. Jag stannar gärna lite längre i köket. Med något surdegsexperiment som måste jäsa lite längre, eller veggoexperiment av alla de slag, eller vanlig hederlig bakning med socker och smör.

Jag tänker mycket, och gärna lite längre. Vänder och vrider, analyserar, klurar och skapar. Gillar förändringar och tar ofta många små steg för att komma lite längre och bli lite bättre, istället för att hoppa jättekliv utan att ha tänkt igenom det.

Här får du följa mig lite längre. I träningen och mot mina mål. För en mer ekologisk och giftfri vardag, särskilt för mina döttrar. För ett ännu innehållsrikare och upplevelsetätare liv. En skojigare och bättre framtid helt enkelt!

Mer om Lite Längre

Nu har du säkert förstått varför den här bloggen heter Lite Längre… Jag som skriver här heter Malin Sigefjord, och är en förvärvsarbetande tvåbarnsmamma som alltså älskar att vara aktiv, och allra helst utomhus. Jag är 38 år, och har drivit den här bloggen sedan 2012.

Något som de senaste åren påverkat min tillvaro väldigt mycket, och som även avspeglas i det jag skriver ibland, är att jag drabbades av Hodgkins lymfom (cancer i lymfceller) när jag var gravid med mitt andra barn. Ett år senare diagnosticerades jag även med sköldkörtelcancer och har alltså gått igenom behandlingar för två olika sorters cancer på lika många år.

Lite Längre Meriter

Genomfört En Svensk Klassiker

Åkt ytterligare tre Vasalopp/Öppet spår

Sprungit ytterligare två Lidingölopp och snudd på sprungit ett ultramaraton (men blev gravid några veckor innan så det blev inte av)

Vill du veta ännu lite mer?

Kolla här.

Vill du kontakta mig utanför bloggen?

Kolla här.

 

2 Comments

 • Reply
  Bloggen och jag | Lite Längre
  9 februari, 2016 at 12:31

  […] Om Lite längre […]

 • Reply
  Cina
  12 mars, 2018 at 12:17

  Kul, tack för tips om vantar.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.