Övrigt

Mitt stoltaste ögonblick

Alltså, den här bloggutmaningen i juni, den är ju en träningsbloggutmaning. Just den här rubriken har jag dock svårt att skriva någonting annat än det jag skriver här nedan. Det finns helt enkelt inget träningsminne som jag är så stolt over som…. *trumvirvel*

Att bli mamma. Att få vara mamma. Till världens finaste, goaste, sötaste, mest spontana, roliga, mest temperamentsfulla, viljestarkaste, omtänksammaste, mest snabbtänkta lilla tjej, som nyss fyllt två och babblar så hela världen står stum omkring henne av häpnad.

Det slår liksom allt. Jag är så väldans, väldans tacksam att hon finns i mitt liv och att lilla jag får vara mamma till henne och hjälpa henne bli en stark, glad och självständig tjej.

Sommaren 2013. Knappt två månader in i stoltheten. Foto: privat

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Kevlarsjäl
  5 juni, 2015 at 20:32

  Jag blandar vilt. Skriver det som dyker upp i huvudet när jag ser rubriken, träningsrelatetat eller inte. 🙂

  • Reply
   blue_malin
   6 juni, 2015 at 17:59

   Jo, det blandas en del här också.

 • Reply
  Snorkkis
  6 juni, 2015 at 13:12

  Fint skrivet. Jag skule nog ha skrivit samma sak fast det inte var direkt träningsrelaterat. Tusan så stolt jag är att vara mamma till just vår lilla.

  • Reply
   blue_malin
   6 juni, 2015 at 17:59

   Tack! Hoppas förkylningen släpper snart, och visst är den där stoltheten något speciellt.

 • Reply
  JoHo
  14 juni, 2015 at 20:10

  Min första tanke var också "förlossning – bli mamma" när jag såg titeln… fatta häftigt det ÄR!

 • Reply
  Mitt stoltaste träningsögonblick | Lite Längre
  14 januari, 2016 at 20:05

  […] Den här veckan har jag hoppat på veckotemat i bloggnätverket igen. Jag vet faktiskt inte riktigt varför, eftersom ämnet är något jag haft svårt att konkretisera även tidigare. Kanske tänkte jag att det är dags att fundera till lite. Så sent som i juni förra året undvek jag ganska effektivt att svara på frågan vilket som är mitt stoltaste träningsögonblick. Genom att tolka ämnet i lite vidare bemärkelse… […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.