Prylar

Något att se fram emot – lite shopping

Jag gillar att kunna bocka av saker, se framåt och ha saker att se fram emot. Just nu är det rätt mycket fokus på att ta sig ur den här dimman. Kunna känna igen kroppen igen. Förhoppningsvis några mindre familjeäventyr i slutet av sommaren när alla behandlingar förhoppningsvis är klara och jag även hunnit återhämta mig en del. Lite mer kortsiktigt (och egoistiskt) har jag dock tänkt belöna mig själv med lite saker jag gått och suktat efter men inte riktigt tyckt det varit värt att lägga pengar eller tid på just nu. Om man nu kan kalla det för belöning i det här sammanhanget, men det är väl kanske bästa beskrivningen.

När jag är färdig med cytostatikabehandlingen tänker jag köpa mig en superfin tröja från Run and Relax. Eftersom jag måste skydda behandlade områden från sol och den här är tunn och heltäckande tänker jag att den passar bra i sommar. Den sägs dessutom vara grymt skön. Har däremot inte bestämt mig för färg än.

När jag (äntligen) blir av med CVK:n ska jag ge mig själv en fotvårdsbehandling i present. De stackars fossingarna är så torra och fulla av sprickor efter att ha försummats en lång tid att de verkligen förtjänar lite extra omtanke.

När strålbehandlingen är avklarad (nästa stora milstolpe!) blir det nätshopping på Long Tall Sally. Inte riktigt säker på vad än, men kanske en klänning med midjan där midjan faktiskt sitter. Eller byxor som passar på både längd och bredd. Eller en tröja som faktiskt inte ger tonårsglipa i midjan...

Sista presenten blir en ny GPS-klocka. Min gamla Garmin behöver pensioneras. Vilken modell som får ersätta vet jag inte riktigt än. Kanske en Polar M400. Eller någon av Suuntos. Någon som har tips om bra modell nuförtiden? Med GPS, pulsmätning, gärna både cykel- och löpfunktion, och kanske något motsvarande Garmins löpkompis. Farthållning typ. Samt kanske intervallfunktion. När? Lite flytande, men när jag kan börja ha användning för det igen, dvs när kroppen är redo för lite mer träningslik träning igen. Ganska svävande alltså…

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Coyntha
  22 april, 2016 at 13:24

  Men vilka fina kläder! Allt är super fin!
  Du är värd fina Malin! Kram på dig!

 • Reply
  Kari
  22 april, 2016 at 20:21

  Åh vad roligt att det är någon annan som har upptäckt Long Tall Sally! Jag hamnade där av en slump en gång i England och kom ut två timmar senare efter att ha köpt ungefär ett plagg av varje. Jag var så van vid att köpa allt som passade (det hände ganska sällan). Ungefär halva min garderob är därifrån idag.

  Har du testat deras träningskläder? Jag blev tyvärr lite besviken. Det mesta sitter visserligen bra men materialen har inte varit de bästa. Kanske bättre för gym än för löpning?

  • Reply
   Malin - Lite Längre
   3 maj, 2016 at 11:00

   Har de träningskläder? Det har jag missat, men kanske inte är så stor förlust då… Haha, skulle nog också kunna göra sån där ”för-att-det-passar-shopping”!

 • Reply
  Anna Jansson
  25 april, 2016 at 09:43

  Det är du så himla värd! Det är skönt att unna sig saker efter bedrifter och särskilt efter en kroppslig resa som både du och jag går igenom just nu. Jag köpte nya skor härromdagen, löpskor. För att jag senaste tiden har varit så himla stark psykiskt.

 • Reply
  Ida
  3 maj, 2016 at 06:38

  Kul med shopping. Jag har Garmin 235. Pulsmätning på handleden och mycket smidigare än min gamla Garmin. XXL har haft den på kampanj ganska nyss.

 • Reply
  Majfokus | Lite Längre
  4 maj, 2016 at 10:24

  […] Den där första belöningen är det redan dags att beställa, och jag sätter utgångspunkten för den uppåtgående kurvan idag, med förhoppning om en löppremiär och vardagsstabil kropp i början av hösten. […]

 • Reply
  Belöning som betalat sig | Lite Längre
  23 juli, 2016 at 13:32

  […] ni de där belöningarna jag bestämde mig för att ge mig själv när mina behandlingar var […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.