Träning

Tips inför Vasaloppsveckan

Det finns ingen annan tid på året jag blir så skidsugen som just den här veckan. Vasaloppsveckan. Det är några år sedan sist jag åkte något av loppen, och av förklarliga skäl kommer jag inte göra det i år heller. 

Däremot har jag ju åkt ett antal gånger, och längtar verkligen tills det är dags igen. För mig är loppen så mycket glädje (en av gångerna är ju ett av mina stoltaste ögonblick) och för två år sedan gästbloggade jag hos Uppochhoppa.se med lite tips för hur du njuter av dagen i fäders spår, och får en härlig upplevelse. 

Vill du ha fler bra tips, kolla hos Helena, som också har massa erfarenhet från Dalaskogarna!

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Hanna - Pilates och träningstokig
    25 februari, 2016 at 20:04

    Vasaloppet skulle jag nog aldrig få för mig att åka men vilken grej att ha gjort det.

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.