Övrigt

#2 Yogabesvikelse

Igår såg jag fram emot skönt yoga i sällskap av levande ljus efter en hektisk eftermiddag på jobbet. Tänkte inviga min nya yoga-DVD som jag hoppades kunna få mycket användning av framöver. Men jag blev rätt besviken måste jag säga. Feelingen var inte alls yogisk. Snarare militärisk i instruktionerna och lite smågnällig på något vis. Övningarna var inte heller vad de utlovade sig för så jag avslutade passet med ett ”jaha”. Den enda del som får pluspoäng är avslappningsdelen, som var så där mysig som den ska vara.

Märkte dock att jag verkligen behöver yogan. Behöver landa. Komma ihåg hur man varvar ner, landar i nuet, fokuserar, andas och accepterar. Just under avslappningsdelen märkte jag tydligt att jag har en bit kvar. Så den här utmaningen är nog nästan mer välbehövlig än jag trodde. För när jag yogar regelbundet har jag inga problem att koppla bort alla måste-tankar och bara yoga. Men det har jag nu.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Carina
  4 november, 2012 at 22:09

  Du får prova någon annan video. Det finns dom som faktiskt är bra! Jag har kört efter en som Viveka Blom har gjort. Den tyckte jag var bra.

  • Reply
   blue_malin
   6 november, 2012 at 18:51

   Tack för tipset! Jag har en av Josefin Selander som jag gillar, men fick tips om den här andra för att den även innehöll korta pass. Men man kan inte lyckas jämt i sina köp 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.