Övrigt

#1 Benstyrka

Börjar november med styrka. Så imorgon blir det yoga, yippie! Även om jag ju såklart fååår yoga mer än varannan dag, men jag lägger inte ribban så högt ännu. Dagens pass blev dryga 15 minuter ben. Bra koncept på något vis för om man kör lite i taget blir det ju inte så stort projekt och man hinner ändå göra något. Särskilt när man gör sånt som går att göra hemma i hallen eller vardagsrummet.

Ungefär såhär:

 • Utsida höft/rumpa med gummiband
 • Utfallssteg
 • Benböj
 • Tåhävningar (vanliga och excentriska)
 • Enbensböj
 • Fartställning för längdskidor (som jägarvila fast utan vägg typ…)

15 rep eller 1 min av varje (per ben om det är enbensövningar), sedan 2 set av det hela. Kändes sisådär lagom i benen. Just sisådär lagom som passar bra just nu.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Staffan
  2 november, 2012 at 07:02

  Jag körde ju en utmaning med plankan varje dag i oktober men tröttnade halvvägs in i månaden. Hemmastyrka är verkligen inte min grej, vilket är lite synd eftersom jag nog behöver det och det är tidseffektivt men jag tycker det är såååå tråkigt!

  • Reply
   blue_malin
   3 november, 2012 at 13:22

   Nej, inte är det kul inte. Men just därför kan jag behöva lite disciplin tror jag, för att liksom lära mig att det är bra för mig. Och varannan dag borde jag klara. Särskilt när man kan variera med gymmet ibland.

 • Reply
  Ingmarie
  2 november, 2012 at 20:54

  Perfekt lagom tror jag!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.