Övrigt

Bland kanelbullar på schlätta

Varannan onsdag är jag ”ledig”. Dvs inte på jobbet, utan hemma med barnen. Lite oklart vad som är mest vila dock – att sitta på kontorsrumpan hela dagen och skrynkla hjärnan med finansbryderier, eller att ränna runt efter två små yrväder… För när man är ledig vilar man väl?!

Dagens vila har ändå varit ganska mysig, åtminstone stundtals. Som när Lill-Trollet sov (i 35 min, trots att hon behöver minst en timme) och jag lekte handstående och busade med Stor-trollet. Eller när vi satt i soffan och läste bok alla tre. I typ tre andetag…

Eller när vi tog en eftermiddagstur till Boställets vedugnsbageri, eftersom vi ju var tvungna att fira kanelbullens dag. Läs: Mamman ville sitta ner en stund och tyckte en biltur kändes bra. Och hoppades att det lilla trötta Trollet skulle ta en power nap på vägen…

Bostället är en liten idyll som jag återvänder till regelbundet. Varma, mysiga lokaler som doftar ljuvligt av nybakt. Gott fika som nu uppskattas även av småknoddarna. Helt underbara kanelbullar faktiskt! Dessutom är utemiljön riktigt mysig och barnanpassad. Hönor att spana på. Stenar att hoppa på och traktorer i alla möjliga format.

Just idag var det riktigt rejält blåsigt, riktig schlättvind. Som gjorde att man drömde sig bort i fjärran, vilket en kvinna också stod och gjorde, med kanelbullen i högsta hugg!

Själv brukar jag ofta drömma om att hålla mysig yoga där, särskilt nu när de börjat bygga ut lite. Tänk typ en riktigt härlig yogafrukost. Eller kanske adventsyoga. Eller sommaryoga med brunch. Kanske tänker yogagrodan på trappen samma sak. Eller så är det den som fått mig att yoga-associera… Kanske skulle kläcka idén till dem hursomhelst. Om ingen annan redan gjort det förstås.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Trail & Inspiration
  5 oktober, 2017 at 20:59

  Ser himla mysigt ut! 🙂
  Kram M

 • Reply
  Mari
  10 oktober, 2017 at 20:21

  Såg himla mysigt ut 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.