Övrigt

Äntligen lite träning

Med allt annat som varit på sistone så har inte direkt träningen varit högst prioriterad, även om den kanske borde varit det för att få lite endorfinflöde i kroppen. Men den mentala pressen har helt enkelt tagit musten ur mig och något annat än promenader och lugn yoga har känts övermäktigt. Så jag har lyssnat på kroppen. 

Rent fysiskt så mår jag bättre än på länge, i alla fall känns det så. Efter urladdningen i torsdags så har det också gått bättre mentalt. Det är liksom ingen idé att gå runt och oroa sig och gräva ner sig i förväg, när jag ändå inte kan påverka hur det går. Så träningssugen har blivit större och större.

Igår slog jag på stort med 20 min gravidpilates, och har faktiskt fått träningsvärk i ryggen! Det säger en del om hur lite jag tränat (sådant som jag normalt räknar som träning) på sistone.

Idag var vädret alldeles för fantastiskt för att inte utnyttjas. En dryg halvtimme i skogen gjorde underverk för hela kroppen. Helt otroligt vilket väder oktober bjudit på hittills!

   
   
Så nu känner jag mig trots allt nöjd med helgen och hoppas jag kan hitta motivation att komma igång med mer träning igen. Jag mår ju så mycket bättre då!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ingmarie
  18 oktober, 2015 at 20:32

  Jag kan bara hålla med! Vilket väder! Och skönt du kunde släppa lite på oron. 🙂

  • Reply
   Malin
   25 oktober, 2015 at 13:45

   Ja, man får njuta så länge novemberrusket håller sig borta!

 • Reply
  Träningsblogga - Ida
  18 oktober, 2015 at 20:54

  Lyssna på kroppen ska man ju göra! 🙂

  • Reply
   Malin
   20 oktober, 2015 at 19:05

   Absolut!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.