Övrigt

En träningsform jag älskar

Det finns ju så många träningsformer som är roliga. Eller välbehövliga. Eller både och.

Jag skulle kunna säga yoga. För den är så central för att jag ska må bra numera. Det märks särskilt tydligt när jag inte kunnat utöva den som jag velat på sistone. 
Jag skulle kunna säga längdåkningen, som jag skrivit om tidigare i den här utmaningen, och som är lika mycket mental avkoppling som fysisk träning för mig.
Men om jag verkligen bara får nämna en träningsform som jag verkligen älskar, så är det dans. Medryckande musik, glädje ut i fingerspetsarna, pulsen i tinningarna utan att man märker det, takten i hela kroppen och fötter som liksom bara hänger med naturligt. Dansen har jag i blodet sedan barnsben och varje gång jag dansar numera så tänker jag att jag vill göra det mycket oftare.

Dans med Oscar Jöback på BBC 2015. Foto: uppochhoppa.se / traningsevent.se

För jag älskar den ju. Men den kräver ju ofta bestämda tidpunkter och samordning med andra människor. Inte helt lätt i min vardag just nu. Om jag inte stuffar runt här hemma i vardagsrummet förstås.


Detta inlägg är en del av bloggutmaningen #uppochhoppaijuni

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  blue_malin
  21 juni, 2015 at 11:01

  Ja! Zumba är kul också!

 • Reply
  JoHo
  24 juni, 2015 at 19:57

  Dans ftw!! Både Oscars och Annikas pass var ju fenomenalt roliga på BBC! Men jag känner som du, det är roligt roligt roligt… men svårt att hålla tider!

  • Reply
   blue_malin
   27 juni, 2015 at 10:45

   Ja, jag börjar fortfarande le för mig själv när jag ser bilderna! Dansen i vardagen är ju tyvärr inte lika lätt att få till. Men vi får jobba på det!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.