Övrigt

Därför skriver jag

Som den introverta person jag är så tänker jag mycket. Drömmer, planerar, filosoferar, resonerar, funderar, argumenterar, formulerar och bubblar i mitt huvud.

Allt det där behöver komma ut ibland. Vissa saker kommer bättre ut som skrivna ord än som ord som sägs där någon kan argumentera emot och debattera.
Jag gillar också att leka med ord, och komplettera med bilder. Även omvänt – att berätta med bilder.
Ofta skriver jag också om sådant jag inte så ofta pratar om med omgivningen. Vill inte trötta ut dem med mitt ekotänk, yogaprat och träningsfunderande. Eller så är det helt enkelt något jag vill dokumentera för min egen skull. 

Att skriva är en slags ventil. Också en liten kreativ ådra. Skapande på min egen nivå. Bara på mina villkor. Kanske eventuellt också på läsarens villkor. På sätt och vis i allafall. Åtminstone här. Eftersom läsaren blir en del av skrivandet. Att skriva inspirerar mig. Till att skriva mer. Uppleva saker att skriva om. Att det dessutom är någon som läser vad jag skriver är lite extra roligt. Ännu mer inspirerande. Helt enkelt ytterligare en sak som ger mig energi, utöver de sakerna jag listade häromdagen.

 
Detta inlägg är en del i bloggutmaningen #uppochhoppaijuni

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Bloggens betydelse och dubbelt firande | Lite Längre
    9 september, 2016 at 10:37

    […] Den bloggen är nedlagd, men arkivet finns kvar. När jag startade den här bloggen var det av ren skrivklåda. Jag saknade att kunna skriva av mig på ett mer interaktivt sätt än att bara skriva […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.