Övrigt

Det regnar!

Jag sitter på hotellrummet och funderar. Tänker att jag faktiskt aldrig sprungit lopp i riktigt pissväder (ursäkta uttrycket). Undrar hur man gör. Vad man har på sig.

Egentligen är det ganska lätt när det gäller själva loppet. Jag har sprungit massor av gånger i regn. Utan att bli sjuk eller på annat sätt påverkas nämnvärt. I de vanliga kläderna baserat på temperatur. Idag är det 15 grader. Det borde innebära korta tights och linne om det varit en vanlig runda hemma.

Men nu måste jag bege mig ut i regnet nån/några timmar innan jag startar. Trängas på Gärdet i lera. Stå i startfållan säkert en halvtimme innan jag kör igång. Det är DET som är det kniviga. Hur fixar man det utan att frysa sig blå liksom? Fantiserar om plastpåsar (i skorna) och sopsäckar (på resten) för jag har liksom inga kläder jag bara kan kasta när jag kommer iväg. Och bästa supporten kan ju inte följa med ända fram.

I-landsproblem, jag vet. Men ändå, nåt måste man ju fundera på medan man väntar på att få bege sig till start… På mässan igår köpte tjejer långärmat och jackor så det stod härliga till. Men så mycket har jag iallafall lärt mig; är det så varmt som 15 grader så mår jag INTE bra av att springa i heltäckande vindtäta saker…

Får se hur det går, och hur jag mår av det.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Malin Göranson
  1 september, 2012 at 08:52

  Lycka till!

 • Reply
  blue_malin
  1 september, 2012 at 18:32

  Tack!

 • Reply
  Carina
  1 september, 2012 at 20:27

  Hoppas det gick bra och att du löste klädproblemen!

 • Reply
  blue_malin
  2 september, 2012 at 09:07

  Jodå, jag är nöjd, och det var ju varmare än jag trott så jag hade så lite som möjligt på mig 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.