Övrigt

Massage

Har unnat mig lite vardagslyx idag och fått massage av Matilda på Lotorps Massage. Nacke i fokus den här gången och Matilda menade att jag med tanke på spänningarna jag hade borde ha haft rejäl huvudvärk och yrsel på sistone… Visst har jag känt lite, men inte värre än lite spänningsvärk.

Nu efteråt känner jag mig flera centimeter längre i nacken och sådär lurigt avslappnad. Gamnacken är åtminstone tillfälligt borta…

Går inte jätteofta på massage, men tänker alltid efteråt att jag borde gå oftare, i förebyggande syfte. Det är ju avslappnande, stressreducerande, rensar slaggprodukter, ökar blodgenomströmningen i musklerna, för att nämna något. Vem behöver inte det liksom?

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.