Övrigt

Odokumenterad

Den här semestern har jag verkligen tagit semester känns det som. Framförallt från telefon- och datorgluttande. Olästa blogginlägg hopar sig, och Instagram har försummats. Ganska skönt, men lite tråkigt också. Inte har jag lyckats ta så mycket bilder heller. I allafall inte sådana som platsar i bloggen.

Trots det, så händer det ju lite grejer i semestervardagen. Jag har t ex:

 • Sprungit min favoritstig och insett att det nog bara är jag som har den som favorit, för den är i princip helt igenvuxen. Såg idag att det finns planer på att eventuellt röja den lite, eftersom den är del av ett uppmärkt MTB- spår.
 • Bakat sjukt goda kanelbullar. Med massa smör och socker i. Från boken Smaker från Saltå Kvarn, om någon skulle vilja testa.
 • Varit en vända på jobbet i söndagskväll och gjort mig lite kontaktbar igen. När man är chef och både dator, mail och telefon slutar fungera, då får man liksom göra något åt det. Blev min kortaste vistelse hittills på jobbet.
 • Yogat på uteplatsen rätt ofta, i både kvällssol och duggregn. Hittat på egna flöden och sedan insett någon dag senare att det fanns ett pass på Yogobe som var snarlikt. Kanske borde jag bli yogafröken ändå?
 • Äntligen lyckats få till en riktigt god Pad thai. Fortfarande inte helt som ursprungsversionen men helt klart god. Enligt hela familjen dessutom. Trodde jag tog en frestande bild också, i fint ljus, men den verkar inte ha fastnat i kameran, så ni får föreställa er mästerverket!

You Might Also Like

1 Comment

 • Reply
  Lotta
  20 juli, 2015 at 21:03

  Låter superhärligt!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.