Övrigt

Tankeläsning

Förra veckan innebar ganska mycket bebis-bärande av olika anledningar. Vilket gjorde att mina överkroppsmuskler fick bekänna färg, eftersom Liten numera är Inte Så Liten. Jag gick och tänkte flera gånger att jag borde träna axlar. Det var liksom det som kändes som den svaga länken.

Så när jag fick ett nytt träningsprogram i slutet av veckan blev jag lite full i skratt. Det innehöll… Axlar. Och axlar. Och axlar. (Och lite annat smått och gott). Verkar som programskaparen är tankeläsare…
Så nu när jag kört igenom programmet känner jag ännu mer att jag borde ha tränat axlar. För att slippa bära runt på Inte Så Liten med grym axelträningsvärk.

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Snorkkis
  12 november, 2013 at 06:13

  Ja de små blir ju inte mindre… och inte mindre rörliga, sparkande och viftande heller. Kul att du också verkar gilla ditt träningsupplägg!

 • Reply
  bureborn
  12 november, 2013 at 20:06

  Axlar är bra för småbarnsmammor. Och höfter, om man börjra med ovanan att hysta upp pyret på höften för at kunna pyssla med annat. Kan man bli väldigt "snedfördelad" av.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.