Övrigt

I promenadtakt

Jag tar fortfarande det lilla lugna. Borde nog ta det lugnare än jag gör säger vissa. Men för en stressad ekonom hade det nog varit värre att vara hemma och ”ta igen sig” än att jobba när man kanske inte borde. Värsta puckeln verkar vara över nu, och lagom till dess verkar sommarvädret ha kommit i allafall tillfälligt. Tog med mig sambon på en skön kvällspromenad i alldeles lagom takt. Bara att få räta ut ryggen och inta någon annan position än kontorsgamnacken var riktigt skönt. Syre och blodgenomströmning (om än väldigt måttligt) är ju aldrig fel så länge man kan stå på benen av egna krafter.

Mot nya tag!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  coyntha
  4 juli, 2012 at 11:52

  Hejsan!
  Vi kanske borde ta en powerwalk tillsammans?
  Vi bor så nära..
  Jag jobbar också nästa vecka och då är jag i Linköping om du vill 😉
  kram

 • Reply
  blue_malin
  5 juli, 2012 at 05:22

  Halloj!
  Absolut, låter som en plan. Powerwalk är ungefär vad jag orkar just nu. 🙂
  Maila mig på blue.malin (at) gmail.com så bestämmer vi nåt. Ha det bra!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.