Övrigt

Påskveckan i korthet

För första gången på flera dagar känner jag att jag har någon slags energi att skriva. Det händer saker hela tiden så det finns egentligen hur mycket som helst att skriva om, men energin och tiden att skriva något vettigt om det har liksom uteblivit. Så jag tar och sammanfattar veckan så här:

Veckans…

…lättnad: har jag ju redan skrivit om. Puh!

…upptäckt: Podden Health for Wealth. Eller, egentligen har jag upptäckt den för länge sedan men inte tagit mig tid att börja lyssna. Efter två avsnitt är jag fast och får supermycket bra input till mitt vanliga jobb.

…resa: Långfredagstrippen tur och retur till mina föräldrar. Med stor-Trollet på sin första tågresa (som blev tåg-buss-tåg och tåg-tåg), så det var ett äventyr genom en snart fyraårings ögon. Vi fick med oss ett par rulltrappor, snurrdörrar, hissar och många sköna kommentarer också. Så himla mysig dag med den där störtsköna tjejen jag inte så ofta får möjlighet att umgås med på tu man hand en hel dag.

Train view
…utflykt: till svärmor på påskdagen. Lite påskmat, lite lekparksbus. En ganska lång promenad och en sömnig hemfärd.

snow and sun

Det snöade lappvantar och var solsken samtidigt!

Vadstena
…överraskning: snön som lade sig i decimetertjockt lager. Så här mycket vinter har vi inte haft på hela vintern! Någon frågade på instagram om jag åkte skidor, men nej, de har fått stanna i garaget. Pulkorna har däremot rastats flera gånger.

snowy forest road

snowy trees

snowy tree
…gäspning: vet inte vilken jag ska välja. Efter gräsänkeveckan förra veckan och tre sömnlösa nätter med febrig, ledsen Liten, så gäspas det konstant. Men i natt fick jag sova nästan åtta timmar med bara ett avbrott, tjoho!

…träning: hmm… räknas yoga?

…motion: den har däremot varit som vanligt. Många kilometrar blir det på en vecka!

🐣 Glad Påsk passar jag på att önska också, även om det nästan blir i efterskott! 🐥

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ida
  17 april, 2017 at 07:31

  Låter som en bra påsk. Tack för podtipset. Ska lyssna på den 🙂 Glad påsk!!!

 • Reply
  Trail & Inspiration
  17 april, 2017 at 20:41

  Klart yoga räknas!!
  Och jösses, vad snö ni fick… 😮

  Kram M

  • Reply
   Malin - Lite Längre
   25 april, 2017 at 18:53

   Hehe, det kanske gör det… Fast ibland när jag mest andas känns det tveksamt. Kram!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.