Om Lite längre

MalinJag är lite längre. Närmare bestämt 182 cm i strumplästen. Syns i folksamlingar och når saker på höga hyllor… I klackar (vilket händer mer och mer sällan dock) är jag snudd på ett fyrtorn personifierat, eftersom jag då når över 190 cm och blir ännu lite längre.

Jag gillar att göra saker lite längre. Älskar att åka långt på skidor, helst i tysta snötyngda skogar. Drömmer om att springa lite längre (eller egentligen mycket längre) i fjällen, paddla långt längs kustbandet i sommarbrisen eller yoga lite längre en tidig morgon i stillhet. Jag stannar gärna lite längre i köket när jag får chansen. Med något surdegsexperiment som måste jäsa lite längre, eller veggoexperiment av alla de slag.

Jag tänker mycket, och gärna lite längre. Vänder och vrider, analyserar, klurar och skapar. Gillar förändringar och tar ofta många små steg för att komma lite längre och bli lite bättre, istället för att hoppa jättekliv utan att ha tänkt igenom det. Hållbarhet ligger mig varmt om hjärtat och även där ser jag att vi behöver höja blicken och se lite längre – så att fler förstår att hållbarhet och klimatsmart inte är någon uppoffring utan något som vi alla vinner på – åtminstone ur ett hälso- och tidsbesparingsperspektiv!

Mer om Lite Längre

Nu har du säkert förstått varför den här bloggen heter Lite Längre… Jag som skriver här heter Malin Sigefjord, och är tvåbarnsmamma, chef, ekonom, yogalärare, kallbadare och friluftsnörd. Jag älskar att vara aktiv, och allra helst utomhus; är 41 år, och har drivit den här bloggen sedan 2012.

Malin 2

Vill du veta ännu lite mer?

Kolla här.

Vill du kontakta mig utanför bloggen?

Kolla här.

3 Comments

 • Reply
  Bloggen och jag | Lite Längre
  9 februari, 2016 at 12:31

  […] Om Lite längre […]

 • Reply
  Cina
  12 mars, 2018 at 12:17

  Kul, tack för tips om vantar.

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.