Övrigt

Utmaning i mål, och förändring!

Jahapp, då var juni slut och därmed också bloggutmaningen #uppochhoppaijuni. Helt otroligt att det redan är juli, och helt otroligt att jag faktiskt klarade den här utmaningen. Bloggande 30 dagar i rad (nåja, några av dagarna på instagram, men ändå…) har jag liksom aldrig gjort förut. Ämnena har varit roliga, inspirerande, svåra, kluriga och lätta att tolka på olika sätt, vilket har gjort att det har varit väldigt kul att följa andra bloggare i utmaningen och hur de valt att tolka rubriken för dagen. Jag tidsinställde en hel del av inläggen, för det finns liksom inte på kartan att jag ska ta mig tid att skapa inlägg varje dag. Det tar ju faktiskt ganska mycket tid med länkar och bilder och allt vad det kan vara. Särskilt när man som jag har rotat djupt ner i bildarkiven till vissa av inläggen! Hur som helst, stort tack Sofy för en härlig utmaning som gett mig flera nya bloggkompisar att följa!
Jag visste att den här utmaningen skulle ta ganska mycket av min tid, och därför lovade jag mig själv en liten belöning om jag klarade den helt enligt plan, dvs med ett inlägg om dagen och inga kompensationsinlägg med flera utmaningsbidrag på samma dag. Så belöningen är inhandlad och jag väntar med spänning på när den ska dimpa ner i brevlådan. Träningsrelaterad? Jajamän…
I måndags gick jag på semester och den här veckan är jag gräsänka, så jag har inte direkt jättemycket egentid framför datorn. Fram till idag har vi haft besök också, så då blir det ännu mindre. Men nu, när värmen ser ut att bli riktigt tryckande och jag ändå helst håller mig i källaren, så tänkte jag ägna kvällarna när Bustrollet somnat åt att sätta igång Den Stora Flytten till litelangre.se på riktigt. Så det kan hända att det ser lite konstigt ut här några dagar framöver, men förhoppningsvis löser jag det till framemot helgen i allafall. Hoppas ni hänger på!
Foto: M. Eklund

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  Kevlarsjäl
  1 juli, 2015 at 18:49

  Såklart jag hänger på.

  Och jag klappar också mig själv på axeln över genomförd bloggutmaning. Heja oss!

 • Reply
  JoHo
  9 juli, 2015 at 22:50

  Din nya bloggdesign är jättefin! Och ja, grattis till er som körde hela utmaningen – imponerad! Själv varken tidsinställde eller genomförde jag enligt plan hehe…

  • Reply
   Malin
   15 juli, 2015 at 13:32

   Tack! Men du har ju haft så himla mycket annat så inte konstigt att bloggen hamnar lite i skymundan, särskilt inlägg ”på beställning”

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.