Övrigt

Fladdrande fjärilar

Lopp imorgon. Inga prestationskrav alls. Bara upplevelsefokus och genomförandemål. Ändå har fjärilarna i magen infunnit sig mer än vad jag trott. Det var länge sedan jag träffade på dem sist. Men det är på ett bra sätt. Lite sådär som när man skulle åka på semester när man var barn. Kan liksom inte riktigt vänta. Hoppar lite upp och ner, fast inombords mest.

Vet å andra sidan inte riktigt vad jag ska vänta mig heller. Varken av terrängen, vädret eller min egen ork. Men det får visa sig helt enkelt. Jag hänger med så gott det går. Ska försöka lägga mig tidigt, eftersom det blir en tidig morgon. Varför går det inga roliga terränglopp häromkring? Kanske får ordna ett själv…
Har förberett mellanmål så jag inte ska hungra ihjäl. Kläderna är snart framlagda. Nu vill jag bara köra. Uppleva. Njuta. Flåsa. Endorfinrusa. 
Kanske finns det vitsippbackar även på Sörmlandsleden. Foto: M. Eklund

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply
  JoHo
  17 april, 2015 at 18:08

  Åh, fjärilar i magen, jag blir nästan lite avis! Är inte anmäld till nåt lopp alls i sommar jag! Hm, borde nog ändra på det…

  • Reply
   blue_malin
   20 april, 2015 at 04:58

   Det är lite härligt 🙂 Jag har bestämt mig att jag bara ska "spontanspringa" lopp I år, dvs anmäla mig ganska tätt inpå.

 • Reply
  Mia
  17 april, 2015 at 18:52

  Lycka till! Älskar fjärliar i magen. Ta tillvara dem 🙂

 • Reply
  Kevlarsjäl
  17 april, 2015 at 19:17

  Hoppas du får ett underbart lopp! Njut!

  • Reply
   blue_malin
   20 april, 2015 at 04:59

   Det var verkligen focus på njuta. Därmed blev prestationen som den blev.

  • Reply
   Kevlarsjäl
   20 april, 2015 at 09:23

   Att njuta är en prestation i sig! <3

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.