Träning

Att både vilja ha kakan kvar och äta den

Alltså, varför MÅSTE roliga saker alltid krocka?! Är det för att man ska tvingas tänka extra mycket så att man bara gör saker man verkligen, verkligen vill? Eller har jag bara otur när jag vill saker?

För nu krockar det inte bara lite… Jag har länge velat gå en yogautbildning för Therese som driver YogaStories. Bestämde mig i höstas för att göra slag i saken nu till våren. Men… då går utbildningen bara i Åre. På datum som vi trott att vi skulle skola in Lill-trollet på dagis. Funkar inte med vardagspusslet…

Så jag suckade lite och tänkte ”Jaja, kanske till hösten…”. Och i höst håller Therese utbildning i Stockholm. Betydligt närmre. Betydligt mindre pusslande och färre ensamma nätter med barnen för mannen.


Förvisso numera fortfarande med risk för krock med dagisinskolning, eftersom Linköpings kommun inte har några som helst ambitioner att erbjuda förskoleplats inom den tid de är skyldiga till enligt lag (men det är ju en helt annan sak…). Men det såg ju perfekt ut annars. Med yogautbildningen, alltså…

Om det inte vore för att första utbildningshelgen krockar med Fjällmaraton Sälen. Där jag som bekant vunnit en startplats. Som jag jättegärna vill utnyttja! Och i just det här fallet, där jag måste befinna mig i olika delar av landet samtidigt, för att kunna både äta kakan och ha den kvar, så får jag nog erkänna mig besegrad. Det går inte att göra bägge…

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Camilla
  6 april, 2017 at 21:17

  Så typiskt att det krockar! Hoppas ändå att det löser sig på nåt sätt!

 • Reply
  Mari
  7 april, 2017 at 07:04

  Så typiskt, och såå igenkänning. All händer alltid samtidigt =(

 • Reply
  Mia
  7 april, 2017 at 09:03

  Håller med! Har försökt att gå en löpcoachutbildning i fyra år nu. Haha… Har fått utbilda mig själv istället, vilket inte har varit så illa ändå. Jag hoppas att det blir det allra bästa för dig! Kram

  • Reply
   Malin - Lite Längre
   9 april, 2017 at 19:24

   Hehe. Det kanske är så man ska lösa det! Själv är bäste dräng 😊

 • Reply
  Åsa
  7 april, 2017 at 19:29

  Men åååh! Varför blir det så? Hoppas att det löser sig!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.