Träning

Löpartecken

Det har inte varit så mycket löpning här på sistone. I snitt har jag väl sprungit sisådär var sjätte dag under hösten, och det blir man ju varken snabb eller stark av. Men jag hoppas att det ska bli lite ändring på det framöver. För nu har det helt plötsligt infunnit sig massor av löpartecken under julen!

Först fick jag, som enda julklapp, ett presentkort på löpanalys på Idrottslabbet. Ett löpartecken så gott som något, eller hur?!

Sedan, lite senare under julhelgen, så fick jag gåshud och tjöt lite glädjetjut när jag insåg att jag vunnit en startplats i Bagheera Fjällmarathon! Hur mycket löpartecken är inte det?!

Nu måste jag ju verkligen ta tag i det här med löpningen igen, för nu har jag ju verkligen något att se fram emot. Frågan är ju egentligen bara hur jag ska lägga upp träningen så att inte Onda Knän och annat knas ger sig till känna igen. Jag har börjat spåna på en plan, men den är inte klar än så jag tror jag får återkomma om den… Men det ska hur som helst bli hur kul som helst att göra löparnypremiär i Sälen i augusti (även om jag ska till Sälen redan i mars faktiskt, men då blir det förhoppningsvis mer skidåkning än löpning på agendan).

Nytagna löparbilder finns av ovan nämnda skäl inte särskilt många, så jag bjuder på en gammal!

löpartecken

 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Mari
  29 december, 2016 at 09:00

  Grattis till startplatsen 🙂 Ett riktigt bra lopp, jag lever fortfarande på känslan 🙂

 • Reply
  Ingmarie
  29 december, 2016 at 14:03

  HURRA! Stort grattis! Du är så väl värd den startplatsen!

 • Reply
  Trail & Inspiration
  30 december, 2016 at 10:48

  Du är såå värd det! Du kommer få grymt roligt! 🙂
  Kram M

  • Reply
   Malin - Lite Längre
   14 januari, 2017 at 21:49

   Det hoppas jag! Måste nog läsa dina race reports igen och snappa upp lite tips!

 • Reply
  Att både vilja ha kakan kvar och äta den - Lite Längre
  6 april, 2017 at 20:14

  […] inte vore för att första utbildningshelgen krockar med Fjällmaraton Sälen. Där jag som bekant vunnit en startplats. Som jag jättegärna vill utnyttja! Och i just det här fallet, där jag måste befinna mig i […]

 • Reply
  Vad hände med fjällmaran? - Lite Längre
  30 augusti, 2017 at 19:38

  […] sätt och vis känner jag mig som en svikare för tillfället. För jag vann ju liksom en plats i Bagheera Fjällmarathon i slutet av förra året. Som jag såg fram emot otroligt mycket att få utnyttja. Fjäll och löpning kombinerat, vad kan […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.