Övrigt

Stapplande vagnsspringsteg

Det börjar bli dags nu. Att springa med vagnen. Det ser ju inte ut att bli mer vinter den här säsongen och det spritter i benen. Vill springa mer än en gång i veckan och då blir det till att ta med sällskap i vagn.

Än så länge har jag undvikit asfaltspring och grusvägarna har varit lite väl hoppiga. Men nu börjar de platta till sig och häromdagen tog jag några testmeter, jag har ju ändå alltid löparskorna på.
Kändes stappligt och stolpigt. Behöver övning alltså. Ska bara fundera ut hur jag ska få sällskapet att acceptera att vara still såpass länge efteråt att jag hinner ta en Gunde-dusch…

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Snorkkis
  5 mars, 2014 at 14:16

  Funderade också på det där med duschandet någon vecka sedan. Ännu räcker det gott med att ligga på rygg och dra i tårna här, men fick tipset av en kompis att ta in matstolen i badrummet så att den lilla inte rymmer eller spolar ner nåt eller tuggar på toaborsten.

  • Reply
   blue_malin
   8 mars, 2014 at 14:11

   Matstolen är bra. För fastspänd och utom räckhåll är ett måste här. Golvläge är inte aktuellt, då ålas/kryps det iväg alltför snabbt 🙂

 • Reply
  Anonym
  6 mars, 2014 at 07:00

  Säkerhetslina av lämplig längd mellan handled och vagn är en bra idé.

  • Reply
   blue_malin
   8 mars, 2014 at 14:11

   Absolut! Den är framtagen om suget att testa blir för stort.

 • Reply
  FruNeroLindström
  6 mars, 2014 at 21:50

  En mammas vardag: yes, ungen sover, passar på att duscha och vad händer när man står där med schampot i håret……whaaaaa 😉
  Min äldsta är 2 så hon är galen i Pippi, så henne mutar jag med film om jag inte vill ha sällskap, den lilla är 7 månader så hon trivs i antingen matstolen eller gåstolen.

  • Reply
   blue_malin
   8 mars, 2014 at 14:12

   Hehe, här vaknas det så fort man låser upp dörren. Men matstol är absolut ett bra förslag, fastsittande är ett måste för min lilla vilding.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.