Träning

Yoga

Det var verkligen jättelänge sedan jag shoppade och garderoben ser ut därefter. Saker börjar till och med falla sönder, och det har tidigare inte hört till vanligheterna när det gäller mig. Men sedan vi flyttade ut hit till ”landet” så är jag inte inne bland affärerna så ofta. Ledig lördag skulle bli till shoppinglördag och det blev en riktig heldag. Ingen jättelyckad shopping direkt och jag kände mest att jag blev stressad av alla människor som river och rycker och sliter i kläder och grejer i butikerna och trängs på gatorna… Jag har nog blivit lantis.

Så ju längre dagen gick, ju mer kände jag att jag behövde koppla bort och komma ner i nån slags lugn. Har länge tänkt att jag ska börja yoga igen men har liksom inte prioriterat det. Idag är sambon inte hemma så jag tog tillfället i akt att passa på. Det blev ett drygt femtio minuter långt pass från YogaToday och jag fick verkligen känna att jag levde! Jöss, jag som brukar vara smidigheten själv har långt kvar till vissa av övningarna. Där fick jag för att jag bara uthållighetstränat på sistone…

Det känns i ryggen redan. Förhoppningsvis ”bara” ovana så att jag ändå kan ta mitt ”långpass” imorgon och inte fått ont på nåt nytt ställe. Det räcker med det Onda Knät tycker jag, banne mig!

Lugn blev jag hur som helst, och lite smidigare på nåt sätt också känns det som. Mission accomplished!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.