Tankar

En annan twist på Silk

Imorse snubblade jag över en instagram-post som fångade mig. Det är inte så ofta jag kollar instagram så dags, men det Madde skrev var så klockrent. Precis som det jag skrev häromdagen om Silks ringteori, men skrivet på ett lite vackrare och mer allmängiltigt sätt på något vis. Så här skrev Madde (som ju har en särskild plats i mitt hjärta efter att hon hjälpte mig med energibalansen).

I samspelet med andra människor gäller en universal regel, du bör alltid ge mer än du tar. Om vi alla efterlever den regeln skapar vi tillsammans en atmosfär av kärlek, respekt och medmänsklighet.

Ta dock i beaktande att en del människor kommer behöva ta allt de kan från dig i en given situation för att själva överleva och återuppbyggas, andra kommer å sin sida bara att ge, för de har ett sånt överskott där de befinner sig precis just nu. Nästa gång kan det vara deras tur att ta men energi, kraft och livsglädje tar inte slut utan den flödar mellan oss alla och ibland har vi mer, ibland mindre.

Vila i den tanken nästa gång du är den som behöver ta, i framtiden kommer du vara i position att ge och ekvationen kommer jämna ut sig. Det är okej att vara svag, pendeln vänder snart.

Så himla klokt och klockrent på något vis. Kortfattat, lättförståeligt och fint.

Trevlig helg på er!

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply
    Mari
    25 mars, 2017 at 07:22

    Otroligt förståeligt!! Så klokt <3

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.