Träning

Veckoutvärdering

Det här med träningsplanering alltså. Klart underskattat! I allafall av mig. Det har faktiskt gått över förväntan, även om jag kastade om några pass eftersom jag vissa dagar får sammandragningar/förvärkar av i princip allt jag gör och därför försöker undvika att framkalla dem i onödan. 

Alla pass har blivit av, vilket jag nog faktiskt inte trodde. Kan inte säga att jag märker någon skillnad i ork direkt, men det är ju på så begränsad nivå jag tränar för tillfället, så det ger nog förmodligen mest psykologiska effekter. 

Hur som helst så tror jag att jag fortsätter med det vinnande konceptet. Här kommer planen för nästa vecka, gravidvecka 34:

Måndag: Lunchpromenad

Tisdag: MammaGravid + andningsövningar/meditation

Onsdag: Vila

Torsdag: Yoga, mitt eget pass

Fredag: Lunchpromenad

Lördag: MammaGravid + andningsövningar/meditation

Söndag: Vila förutom utebus och sånt jag ändå gör.

Bästa träningskompisen just nu

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  bureborn
  10 januari, 2016 at 17:07

  Det finns antagligen en orsak till att alla träningscoacher framhåller betydelsen av träningsplanen. 🙂 Så bra att det funkat!

  • Reply
   Malin
   14 januari, 2016 at 20:13

   Jo, det gör väl det. Får väl se hur väl jag lyckas coacha mig själv framöver…

 • Reply
  Clara Edvinsson
  10 januari, 2016 at 22:37

  Jag tycker också det är underskattat. Jag har inte gjort någon träningsplanering innan, men i september började jag med det och planerar in veckans träningar varje söndag. Heja dig den kommande veckan!

  • Reply
   Malin
   14 januari, 2016 at 20:12

   Härligt om du lyckas hålla det så lång period i sträck! Planering kan vara rätt bra!

 • Reply
  Rund är också en form!
  11 januari, 2016 at 21:35

  Jag är verkligen avis på alla som LYCKAS med planering av sin träning. 🙂
  Det är verkligen min akilleshäl. Men är samtidigt rädd att det skulle ta bort det där spontana, roliga med träning (att jag kör det jag är sugen på just då).

  Kram M

  • Reply
   Malin
   14 januari, 2016 at 20:12

   Hehe, lyckas vet jag inte om jag skulle säga. Inte efter en veckas success story. En gång är ingen gång, två gånger är en gonggong, som den bekant brukar säga 🙂

 • Reply
  Helena Enqvist
  12 januari, 2016 at 00:24

  Så svårt att planera. Jag gör en veckoplan i bland, följer den lite halvt och inser att det inte var någon mening att följa upp den i slutet av veckan haha. Men det finns en ram, och det är ju bra. Fast det är roligt att planera och kanske skulle vara bra trots allt.

  • Reply
   Malin
   14 januari, 2016 at 20:11

   Jag blev faktiskt förvånad själv att jag hållit planen, för det brukar bli mer som du beskriver det. En ram som följs sisådär halvt och så blir det ändå ganska bra. Och man har fått planera lite, vilket som du säger är kul!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.