Träning

Skidåkning i dagsljus och yoga med levande ljus

Jag har ju egentligen semester just nu så jag tänkte mest kika in här och bjuda på glimtar från en marstisdag.

Efter en del velande kom jag iväg på skidor idag på eftermiddagen. 500m senare, och vad som kändes som lika många höjdmeter, pga bakhalt och rejäl motvind, ångrade jag mig nästan. Men efter ett fotostopp och andhämtning släppte det och den totala längdåkarlyckan infann sig.


Platt eller lätt utför, bra glid och vinden i ryggen. Förutom sista kilometern… Då bar det uppför igen, jag hade ca 15 sekundmeter motvind i bröstet och om möjligt ännu mer bakhalt. Kontraster helt enkelt.

Nu ikväll passade jag på att sträcka ut stela skidåkarben med lite yoga i skenet av fladdrande ljus. Väldigt rogivande! Det är något särskilt med att stirra in i lågor.


Hur har din tisdag varit?

You Might Also Like

9 Comments

 • Reply
  Camilla
  7 mars, 2017 at 21:28

  Vilken härlig dag! Jag måste testa det där skidspåret nån dag! Inga läskiga backar?

  • Reply
   Malin - Lite Längre
   21 mars, 2017 at 09:44

   Gör det! Inga läskiga backar om man åker motsols. Medsols kan det nog däremot vara det.

 • Reply
  Reach Your Goal
  7 mars, 2017 at 22:22

  Åhå härligt med skidåkning och vinter 🙂

 • Reply
  Kari
  8 mars, 2017 at 17:37

  Inte alls lika mysig som din. Löpning i duggregn. Men det kändes ok det med!

 • Reply
  Ingmarie
  10 mars, 2017 at 22:48

  När jag ser din sista bild är det nästan så jag längtar till en fjällstuga jag med. Fint! jag var på roadtrip i tisdags. Och cyklade på gym med magisk utsikt! Yogade gjorde jag på golvet i hotellrummet. 🙂

 • Reply
  Vårvinter i Sälen - Lite Längre
  16 mars, 2017 at 20:49

  […] vecka sedan vi kom hem från vår lilla semester. Resan dit har jag ju redan dokumenterat, och lite skidåkning och yoga har det ju också visats glimtar ifrån. Men resten… Jag bläddrar fortfarande bland alla […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.