Övrigt

Bildlös träning

Ganska ofta när jag tänker att jag ska skriva lite om träning, så kommer jag på att jag inte har nån bra bild att lägga in. Eftersom jag bara tränade, utan fotostopp. Ibland utan att ens ha kamera eller telefon med mig. Nästan lite gammaldags…

Som helgens löppass till exempel. I en härlig vårskog. Soligt. Tyst med bara vindsus. Blåsippor. Knoppande vitsippor. Utblommade tussilagon. Betande hästar. Dammig grusväg. Ganska vackert och lite idylliskt. Men inget minne att fota (för telefonen var faktiskt med den här gången). Så ingen annan än jag själv delar den upplevelsen. Vilket på sätt och vis är lite mysigt. Det kan få vara så. 
Men för eventuella läsares skull så borde jag kanske bunkra bilder, eller något annat fiffigt, så som Sara skriver om. Om jag ids. 

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  JoHo
  14 april, 2015 at 20:55

  Om du ids 🙂 HELT rätt! Foto om du vill! Annars, strunta i det! Jag fick en fin mental bild av din löprunda helt utan foto jag…

  • Reply
   blue_malin
   15 april, 2015 at 17:19

   Bra det. Ibland kan man ju fånga det lika bra med ord!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.