Övrigt

Amningsdieten

Dieter verkar ju vara något som alltid säljer och intresserar. Den ena konstigare än den andra. Stoppa lustiga bär i naveln och annat jox verkar vara det senaste. Pfff… Här kommer istället en diet som är effektiv oavsett om man vill eller inte. Gör så här:

 • Föd ett glupskt gulletroll
 • Amma trollet
 • Se för säkerhets skull till att trollet är lite vilt av sig men kan tänka sig att varva ner i famnen, om man går omkring (sitta still är inte acceptabelt)
 • Se för säkerhets skull oxå till att trollet inte gillar att sova på dagtid, förutom om det blir vallat i sin vagn
Resultat: viktminskning på 0,5-1kg i veckan, oavsett hur mycket du äter.
Jag har t o m gjort aktivitets- och kostregistrering, eftersom jag började undra var och när det skulle sluta, och då konstaterat att jag inte borde gå ner i vikt. Men tydligen har jag ändå legat på underskott. För nu är jag nere på nivåer jag inte varit sedan tonåren… Finns inte ett endaste par byxor i garderoben som sitter uppe utan skärp. Skärpet som behöver nya hål för att hålla uppe byxorna…
Nu gillar det glupska lilla trollet tack och lov riktig mat också, och äter nu såpass många mål annan mat om dagen att amningsdieten faktiskt verkar ha tappat i effektivitet på sistone och jag har faktiskt fått tillbaka några hekto senaste veckan. Halleluja!
Vem sa att det var svårt att bli av med gravidkilon??

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  bureborn
  15 februari, 2014 at 20:32

  Förhoppningsvis hittar kilona tillbaka (de du vill ha tillbaka) när du får behålla alla kalorier du stoppar i munnen för dig själv, och det matglada trollet mumsar egen mat. Mitt troll vägrade amma efter tre månader, så jag fick förlita mig på vagntricket för att tappa gravidkilona.

  • Reply
   blue_malin
   16 februari, 2014 at 18:34

   Ja, jag hoppas på det. Lite kontorsråtteterapi kanske hjälper på traven.

   Vagntricket är inte att förakta!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.