Övrigt

Helhärlig höst

Alltså den här hösten! Sol varje dag i princip. Precis som sommaren. Och våren. Och vintern… Undrar just när vädergudarna ska ta igen det. Kanske med snö i vinter? Man kan ju hoppas…

Imorse vaknade jag till -4 grader. Frost och sol. Idyll! Som vanligt en promenad på förmiddagen. Numera längre, eftersom Trollet gärna sover sött uppemot 1,5timme i vagnen. Vågade mig ut på en skogsstig idag.

Jag minns den som jämn och bred, lagom barnvagnsguppig. Det var den inte. Längre. Gissar att det är ett otal MTBer som skavt fram rötter och stenar.
Nåväl, vi tog oss fram ändå, men kommer nog att föredra kanalbanksgruset ett tag framöver.

Kanske tills den där snön kommer, och gör stigguppen rundare och mjukare igen. När den helhärliga hösten övergår i vidunderlig vinter. 

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply
  Snorkkis
  2 oktober, 2013 at 18:41

  Först tänkte jag "kan det inte fortsätta att vara höst ända till våren" men sen läste jag "vidunderlig vinter" och då lät inte det så illa heller. Väldigt soligt har det ju varit i sommar och höst – perfekt för mammalediga 🙂

  • Reply
   blue_malin
   9 oktober, 2013 at 12:46

   Ja, verkligen. Jag tänker ofta på vad jag ska hitta på om det blir en riktigt regnig senhöst eller slaskig vinter och man inte är så sugen på att vara ute.

 • Reply
  bureborn
  4 oktober, 2013 at 06:36

  Rena lyxåret att vara mammaledig på!
  Som terrängälskare slr det mig att jag nog aldrig sett ett terrängabarnvagn. Grova hjul och dämpningsfjädrar. Det vore ju kanon! Fram tills dess man kan stoppa pyret i en bärstol, förstås, för då öppnar sig hela vida världen.

  • Reply
   blue_malin
   9 oktober, 2013 at 12:47

   Ja, verkligen! Även om sommaren var liiite för varm… Bärsele har vi börjat med lite här, det öppnar möjligheter det också, även om bärstolen ger ytterligare äventyrspotential!

 • Reply
  Ingmarie
  5 oktober, 2013 at 18:31

  Ljuvligt är ordet! 🙂

 • Reply
  Studentliv
  22 oktober, 2013 at 13:47

  Ja det är ju verkligen helt fantastiskt ute, älskar verkligen den här hösten 😀

  //Frida
  http://matsdotter.shapemeup.se

  • Reply
   blue_malin
   28 oktober, 2013 at 09:59

   Jamen precis! Även om höststormarna verkar vara på intåg nu

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.