Övrigt

Mysig morgonpromenad

Alltså soliga sensommarmorgnar! Finns det något bättre? Mini och jag tog bussen till Bergs slussar (bussåkarpremiär för henne, gick kanon!) och tog en promenad hem igen längs Göta kanal. Återinvigde mina Adizero Boston och har därmed stiftat bekantskap med alla mina löparskor utom Fivefingers sedan jag blev mamma, dock inte löpandes än.

Dagens tur blev ganska exakt 6km och kändes förvånansvärt bra. Så kanske finns det hopp om löparcomeback, yeay!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Ingmarie
  14 augusti, 2013 at 20:39

  Såklart det blir en löparcomeback! Om du vill. 🙂

 • Reply
  bureborn
  15 augusti, 2013 at 05:03

  Den är ändå bra fin sensommaren! Lite lojt tillbakalutad ser den tillbaka på högsommaren.
  Appropå "listigheterna" – folk brukar tycka att jag är galen i listor men här har jag absolut mött min överkvinna. Hihi! Har aldrig testat en maxlista, men det verkar väldigt bra. Ska testa på jobbet där jag lätt tappar fokus och springer på alldeles för många onödiga bollar.

  • Reply
   blue_malin
   16 augusti, 2013 at 12:18

   Haha, jag vet faktiskt de som är värre än mig! Kanske blir det värre och värre när man börjar ha fler och fler?

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.