Övrigt

En dag i skogen

Återhämtning har varit temat för dagen. Har skrapat ihop 4,5 timmar träning den här veckan och det fick räcka med tanke på allt jobbstrul, sömnbrist och annat. Bästa återhämtningen görs i skogen. Bland kantareller och blåbär!

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply
  bureborn
  12 augusti, 2012 at 18:50

  Myyyys!
  Just blåbären ger mig lite dåligt samvete. Senast igår sprang jag förbi dem i skogen, men jag har fortfarande inte plockat mer än en handfull. Och jag som tänkt fylla frysen under semestern. Grämer mig alltid lite när jag köper blåbär på ica.

 • Reply
  blue_malin
  12 augusti, 2012 at 19:21

  Jag har faktiskt inte heller plockat så mycket, bara någon enstaka liter. Och jag hade också en tanke om att fylla frysen… Men jag tänker att lite är bättre än inget 🙂

 • Reply
  Carina
  12 augusti, 2012 at 21:14

  Åh, ja!!! Blåbär!! Varför har jag så lite tid!!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.