Övrigt

Ny vecka – nya tag

Om man ska uttrycka sig milt, så blev den där första pappaveckan inte riktigt så där glassig som man skulle kunnat hoppas… Utan simultanförmågan fick bekänna färg, tålamodet likaså och inte minst immunförsvaret. Mina bihålor ber fortfarande om nåd, men jag ser ljuset på andra sidan och hoppas att vi snart är på banan igen. Även om jag anar att det inte kommer gå så många dagar eller veckor innan nästa bacill har oss i sitt grepp.

nya tag
Men imorgon är det ny vecka, och jag tar nya tag. Jag förväntar mig faktiskt varken glass eller glassighet, men hoppas på förbättring jämfört med förra veckan. Kanske rentav ett yogapass eller två. Skojiga artiklar att läsa och ännu skojigare artiklar att skriva. Hade jag obegränsat med tid skulle jag nog kunna skriva precis hur mycket som helst, tror jag.

Men nu har jag inte det, och prioriterar andra saker högre. Typ livet, barnen och hälsan. Kanske sömn också. Eller, sömn kommer faktiskt väldigt högt upp på listan! För att fixa de andra grejerna. Men nya tag med skrivandet också, hoppas jag. Även här och inte bara på andra håll.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Camilla
  15 januari, 2017 at 21:57

  Hoppas du får en fin vecka!

 • Reply
  Åsa
  16 januari, 2017 at 19:30

  Se nu till att bli frisk! Sen gör du rätt – prioriterar bra saker. Viktigt.
  Och glöm inte att andas. Så gott det nu går med ilskna bihålor…

  • Reply
   Malin - Lite Längre
   26 januari, 2017 at 22:00

   Hehe, nu fick jag en inre syn om hyperventilering med igentäppta bihålor…

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.