Träning

Sommarens sista utomhusyoga?

Från värmeslag till höstfeeling på mindre än tolv timmar… Dessutom vankas kopiösa regnmängder de närmsta dygnen om man ska tro prognosen (vilket man i och för sig sällan ska). 

Därför insåg jag idag att jag borde ta chansen att njuta av det som kanske blir sommarens sista yogapass på uteplatsen.


För rent kalendermässigt slutar ju sommaren om bara några dagar. Så till ljudet av vad jag förmodar var en kräftskiva i grannskapet, och faktiskt även en gräsklippare trots den sena timmen, sträckte jag lite på mig och luftade sommartårna på mattan.

Det krävdes en del påpälsning för att inte huttra alltför mycket, och det var med frusna fingrar jag konstaterade att termometern bara visade 14 grader när jag var klar.


Då hade det även hunnit bli så mörkt att inte ens de färggladaste tights skulle göra sig på posering över passets innehåll… 

Adjö sommaryoga?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Märta
  29 augusti, 2016 at 21:44

  Jag har morgonyogat på uteplatsen i sommar. Det märks att sommaren börjar gå mot sitt slut för nu är det inte soligt där förrän betydligt senare på morgonen. Lite synd, men å andra sidan får man mysig inomhusyoga med tända ljus i höst istället.

  • Reply
   Malin - Lite Längre
   30 augusti, 2016 at 11:43

   Det är ju faktiskt inte så dumt det heller, de där med tända ljus och mys.

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.