Övrigt

Vardagen

Jag kan inte riktigt minnas när jag tränade sist. Liksom bytte om och tog i så svetten rann ordentligt. Det har varit lite mycket annat på sistone, inte bara med tanke på mitt senaste inlägg. Tid och ork har sällan funnits samtidigt, så frustrationen över träningsfrånvaron börjar bli påtaglig.

Ändå är jag förvånad över att jag trots allt inte tappat mer kondition och styrka än jag har. Insåg häromdagen att jag nog ändå rör på mig rätt hyfsat i vardagen. Går i trappor, gör mig ärenden utomhus, yogar, bär barn och matkassar och annat. Försöker stå upp så mycket som möjligt på jobbet. Så bristen på de konkreta träningspassen är kanske inte så påtaglig rent fysiskt. Men mentalt saknar jag dem massor! Tänker mig bättring snart, åtminstone i sådan form att jag kan lura mig själv att endorfinerna flödat…

 

Utsikt från dagens kvällspromenad till mataffären

  

Hungrig är jag ändå. Hittade ny kvarg häromdagen, med inbyggd granola. Ätbar, men inte så mycket mer

 

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.