Övrigt

Del 2: Åtta bloggar jag läser

Nu har jag ju såklart fattat hur den här listutmaningen funkar, lite smått vabb-hjärne-varning där ett tag… (Jo, det är vab-dags igen, tyvärr…) Så vi får väl se om jag orkar hela vägen. Här kommer i allafall del 2. Ganska svårt att välja ut bara åtta bloggar, men det är väl just det som är tanken. Två tips fanns ju redan i förra inlägget, så de lämnar jag utanför! När jag tänker efter skulle jag nog nästan kunna få ihop åtta bloggar jag saknar också – sådana jag verkligen gillat men som antingen slutat helt, eller skriver väldigt sällan. Men det kanske kommer längre fram – eller så får jag göra en egen lista utanför utmaningen!

De här åtta är alla sådana jag läst länge, typ sedan jag börjat läsa bloggar. Jag läser en hel del olika bloggar. Några stora, en del väldigt små. Några matbloggar, några rena träningsbloggar, några blandade bloggar. Några för bilderna, några för texterna, några för igenkänningsfaktorn. Några läser jag periodvis, andra följer jag jämt. Om jag måste välja bara åtta jag får läsa, så blir det dessa (utan inbördes ordning):

Runnerslove – främst för att jag delar värderingarna (ekotänket, hälsotänket), men också för matinspiration, träningsinspiration och härligt genomtänkta men ändå spontana inlägg i allmänhet.

Fitnesscoachen – klok, målmedveten, rätt på. Kunnig, långt ifrån min egen situation, men ändå så inspirerande. Fascinerande om fitness fast jag själv nog aldrig skulle kommit på tanken att testa.

Coynthas blogg – härlig ultralöperska bosatt i Åtvidaberg. Grym kvinna som kämpar sig i genom hur långa lopp som helst med glädje och genomförandeinstinkt.

Men Mia! – humor, självdistans, småbarnsliv. Tar inte sig själv på för stort allvar och skriver inspirerande och roligt.

Hjärnfysikbloggen – det här är egentligen två i en, för numera bloggar Johan även på Runner’s world. Faktaspäckat och riktigt sådär härligt nördigt om löpning och annat som relaterar till det.

Kevlarsjäl – en gammal klasskompis, numera trebarnsmamma som skriver om livet precis som det är. Befriande, härligt!

Uppochhoppa – hon säger det ju så bra själv: Backintervaller, blåbärspaj, skratt, drömmar och inspiration. Kan liksom inte bli bättre!

Green Kitchen Stories – det vattnas i munnen bara jag går in på sidan. Får mig att bli vegetarian i tanken hela tiden. Underbara recept, härliga bilder!

Nästa del i list-racet var: Sju saker jag vill göra i framtiden. Kommer nån gång i framtiden!

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  JoHo
  10 april, 2015 at 20:07

  Tack för tips! Nu har även jag lite nyheter att spana in!

 • Reply
  Kevlarsjäl
  10 april, 2015 at 20:48

  Tack snälla!

  • Reply
   blue_malin
   12 april, 2015 at 11:17

   Bare hyggelig, som norrmännen säger.

 • Reply
  uppochhoppa
  13 april, 2015 at 13:13

  Tusen tack för att jag får vara med på listan, bra sällskap!!!

  • Reply
   blue_malin
   14 april, 2015 at 18:14

   Klart du får 🙂 Pepp är ju det bästa!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.