Övrigt

Nytt försök

Snart blir lill-Trollet ett halvår (herredudanemej vad tiden går fort!) och jag har sedan ett tag börjat känna att det är dags att springtesta igen. Men så kom den där envisa förkylningen som liksom vände i dörren flera gånger, så det har dragit ut lite på tiden.

Men nu har jag äntligen kommit till skott! Nästan andäktigt klädde jag på mig underställströjan, hösttightsen och löparjackan efter att ha vinkat av resten av familjen på morgonpromenad. Knöt skorna, rättade till buffen och lät Garmin hitta satelliterna.

Uppvärmningen blev några kliv rakt ut i mountainbikespåret som ligger runt knuten, rask promenad på knotig stig tills spåret kommer ut på en grusväg. 

Där blev det två minuter mysjogg följt av en minuts rask promenad. Några gånger sådär. Tills grusvägen tog slut och blev till asfalt. Då övergick jag till promenad igen, resten av vägen hem.

Totalt 40 minuter ungefär, berättade Garmin. Varav 13 minuter jogg i riktigt mys-sås-tempo. Kroppen berättar den här gången att den vill ha mer. Ingen känning i hamstring (snälla, fortsätt så!). Lite känning i knät. I övrigt lugnt och kontrollerat. Puh…

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  bureborn
  26 november, 2013 at 18:40

  Så underbart! Och nästan lite heligt, liksom. Snart springer du tre minuter, sen fyra, sen fem och sen räcker inte grusvägen till.

  • Reply
   blue_malin
   30 november, 2013 at 08:15

   Grusvägen kändes faktiskt redan lite kort, så snart får jag nog leta upp andra marker…

 • Reply
  Snorkkis
  28 november, 2013 at 16:58

  Skönt att det känns bra och kontrollerat. Rätt riktning!

 • Reply
  Ingmarie
  29 november, 2013 at 19:08

  Underbart!
  Nu är du på G! Lugnt och fint bara. 🙂

  • Reply
   blue_malin
   30 november, 2013 at 08:15

   Får hoppas det! Skyndar långsamt ett tag till….

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.