Övrigt

Gymdissar

Alltså, det där gymmet har det inte lätt just nu. Jag är så himla o-sugen på att gå dit. Men träningssugen är jag! Så gymmet borde ju kunna lura dit mig ganska lätt. Men icke. Jag lös med min frånvaro idag också. För idag vann vardagsrummet och gummibandet kampen om att få aktivera mina muskler, igen. Ja, och trappen till uteplatsen i solen då… Även om jag inte var så aktiv just när jag satt där…

Passade på att ladda hem en tabata timer som jag körde efter idag. Mina muskler ville utmanas lite och konceptet funkade ju faktiskt utmärkt, även om det undrades lite vad det var som pep hela tiden.
Upplägget blev så är:

 • Bicepscurl + armhävningar mot stol
 • Låg rodd + hög rodd
 • Bäckenlyft + sidoplanka/liggande sidocrunches (insåg att någon magträning att tala om inte är något för min mage just nu och fick dissa plankorna rätt fort – orkar men magen ser ju knas ut!)
 • Benspark höger + vänster
 • Axelpress höger + vänster

Kompletterade sedan med lite rörlighetsövningar för rygg och höfter, och välbehövlig stretch, och tycker nog ändå att jag fick ihop ett rätt hyggligt pass för att vara en tisdag-som-känns-som-måndag. Gott så!

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Snorkkis
  3 april, 2013 at 16:15

  Varför är det så svårt att komma sig för då det gäller gymmet? Men att träna hemma kan vara minst sagt effektivt det med. Bra kört!

  • Reply
   blue_malin
   6 april, 2013 at 06:41

   Jag undrar också det ibland. Det är så bökigt på något vis. Och på "mitt" gym, ibland väldigt ostädat. Kanske är det som gör't? Tur att vardagsrummet finns 🙂

 • Reply
  Ingmarie
  5 april, 2013 at 20:59

  För mig är det tvärtom. Träna hemma är i princip omöjligt men på gymet kan jag köra tills jag svettats bort. 🙂

  • Reply
   blue_malin
   6 april, 2013 at 06:42

   Jag kör definitivt hårdare också på gymmet än hemma. Men det svåra är att ta sig dit 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.