Tankar

Trötter

Igår var jag dödligt trött. Så där riktigt riktigt trött så man undrar vad som händer. Tjurig blir jag ju också som en konsekvens av det hela. Ibland tror jag att det är när jag druckit för lite vatten jag blir sådär kopiöst trött och lite bättre blev det allt framåt eftermiddagen när jag hinkat i mig lite.

Tog mig trots allt ut på en långpromenad med 1 min jogginslag var sjätte minut, för att testa hur det Onda Knät skulle reagera. Egentligen varken bu eller bä. Det känns, men blir egentligen varken värre eller bättre av att belastas, åtminstone inte i så små doser.

Hur som helst. Idag är jag fortfarande Trötter. Inte lika hutlöst trött men dock så trött att jag hade svårt att koncentrera mig på att ta kurvorna bra på den kurvigaste av kurviga vägar som vi har till och från jobbet. Hinkar vatten idag med, kan liksom inte hitta så mycket annan orsak till att tröttheten ligger som en tyngd över mig.

Gäsp, gäsp.

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply
    Bloggen fyller fem år! - Lite Längre
    12 februari, 2017 at 07:37

    […] en snöfattig vinter och gick på zumba. Bakade bröd och lagade köttfärspaj. Åkte tåg och var trött och gick på massage. Var sugen på att söka till En Svensk Klassiker som skulle börja sändas […]

  • Leave a Reply

    Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.