Träning

Yoga-maj: Första veckan

Det har redan gått en vecka av maj och från sommarvärmen häromdagen har jag idag brottats med inte mindre än tre hagelstormar!

Men det var ju inte väder jag skulle skriva om, utan yoga. Och närmare bestämt min lilla utmaning #yogamaj. Är ni några fler som hakat på? Använd taggen på instagram så peppar vi varandra där också! Jag tänkte lägga ut lite små tips i veckan som kommer.


För egen del har första veckan innehållit ganska mycket yoga. Alla dagar utom lördag tror jag bestämt. I varierande grad kan man väl säga. Så första veckan kan nog beskrivas lite som yogalek. Det har varit både långa och korta pass. Meditation blandat med fysiskt ansträngande sekvenser. Nya bekantskaper och gamla favoriter. Lite sådär som yoga får lov att vara ibland, när man ska hitta hem till den igen.

Allra mest yogalek blev det nog i söndags, när stor-Trollet och jag lekte på mattan och gjorde yoga-djur. Katt, ko, hund, fisk och fjäril har vi testat hittills. Finns ju många fler att testa, så risken / möjligheten till fler mor-och-dotter-pass är nog stor. Hoppas jag!

Hur har din yogavecka sett ut?

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Trail & Inspiration
  8 maj, 2017 at 21:51

  Får man säga ”pass” här…. Eum…
  Jag får ta nya tag! Men som sagt, all yoga är bättre än den jag har gjort de senaste 4 månaderna. Dvs ingen… 😮

  Kram M

  • Reply
   Malin - Lite Längre
   20 maj, 2017 at 12:14

   Det får man ju såklart. För precis som du skriver: allt är ju bättre än inget!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.