Övrigt

En lite sämre lista

Häromdagen dök det upp en lista på lite olika ställen. Hos Malin bl a. Egentligen var jag lite tveksam till att göra min version av den, eftersom den liksom är lite anti. Men efter en maratonläggning av övertrött bebis med påföljande ganska låga energinivåer hade jag faktiskt inga problem att besvara punkterna. Så här kommer en lite tråkigare lista…

Min äckligaste mat
Egentligen äter jag det mesta. Men tanken på fiskbullar får mig att kräkas… Barndomstrauma tror jag. Skosuletorra köttbitar går inte heller.

Fiskbullar
Hatväder
Det beror på. Om barnen är med, eller om jag ska träna, så allt över 22 grader. Jag tappar enormt i prestanda i värme. Annars är jag en sån där hurtig typ som tycker att alla väder har sin charm.

Då tappar jag humöret helt
Om jag inte har ätit på länge kan det mesta få mig att tappa humöret… Annars typ föräldrar som inte borde vara föräldrar. Såg idag ett praktexempel: Ledset barn försöker få uppmärksamhet av sin mamma. Mamman har en cigg i mungipan, en pitbull i ett koppel hon rycker i, och en mobil i örat, och struntar helt i barnet. Jag blir skogstokig av sånt! Grr…

Sämsta musiken
Opera? Det går liksom inte att förstå sig på… I alla fall inte för mig. Inte som musik.

Värsta tiden på dygnet
Efter 22, för då är jag i princip medvetslös och till ingen nytta alls.

Mitt sämsta humör
PMS-humöret, utan tvekan! Som en deprimerad, folkilsk terrier, typ…

Sämsta grejen jag äger
Har nyligen rensat ut en massa illasittande kläder som inte passar för att jag är lång. Annars hade de nog varit givna. Fast vår ojämnt gräddande ugn med oförmåga att köra fler spisplattor på fullt samtidigt är rätt sugig också.

Värsta personlighetsdraget
Hos mig själv: det där stundtals överdrivet självkritiska
Hos andra: skvallerbenägenhet och att aldrig ta ansvar för sina egna handlingar eller sin egen tillvaro.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.