Träning

Höstens (oskrivna) träningsfokus

Den här veckan har vi i Bloggar om Hälsa vaknat till liv igen efter ett ganska långt sommarlov från våra veckoteman. Nu drar vi igång på allvar inför hösten och varje vecka kommer du att få våra synpunkter, infallsvinklar och idéer om ett för veckan utvalt tema. Har du något särskilt du vill läsa om, så lämna en kommentar här eller på vår Facebooksida.

Trots att det fortfarande är augusti och sommar, så har vi valt att göra höstens träningsfokus till veckans tema. Alltid bra med lite planer och fokus, liksom! Charlotta planerar att med träning kompensera för sitt ganska stillasittande jobb, och Ida fokuserar på att träna lite mer flummigt. Kolla in dem för mer inspiration!

För mig känns hösten fortfarande som ett stort frågetecken. Eller, jag har ju som bekant redan en grov plan, som jag redan reviderat en gång. Beroende på vad som händer de närmsta veckorna så kommer den planen att behöva revideras ytterligare åt det ena eller andra hållet.

Fokuset kommer ändå att vara i stort sett detsamma som i ursprungsplanen – att ta mig tillbaka till en kropp jag känner igen, både styrke- och konditionsmässigt. Däremot är det stora frågetecknet hur lång tid det kommer att ta, och där är de närmsta veckornas utfall avgörande.

IMG_0335

Mer detaljer än så vill jag inte skriva just nu, eftersom det känns som att jag riskerar att jinxa alltihopa… Men både en plan A och plan B finns, och när tiden är mogen ska jag berätta mer om detaljerna. Tills dess får ni helt enkelt hålla tummarna för att det blir en rolig träningshöst!

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply
  Camilla
  25 augusti, 2016 at 09:10

  Håller mina tummar för att det blir precis så som du vill ♥

 • Reply
  Camilla
  25 augusti, 2016 at 09:10

  Håller mina tummar för att det blir precis så som du vill ♥

 • Reply
  Träningsblogga - Ida
  25 augusti, 2016 at 22:24

  Håller tummarna för att du får din roliga träningshöst!

 • Reply
  Hanna
  26 augusti, 2016 at 06:35

  Håller tummarna att det blir som du vill.

 • Reply
  bureborn
  26 augusti, 2016 at 22:25

  Tummar – och tår!!
  Vilken oerhört varcker bild förexten. Just en sån som får mig att länga efter slutet av september.

 • Reply
  Maria
  29 augusti, 2016 at 22:20

  Håller tummarna för dig!!

 • Reply
  Höstens träningsfokus - Reach Your Goal
  8 november, 2016 at 17:36

  […] med temat Höstens träningsfokus. Victoria delar med sig av sitt mål och fokus som är specifikt, Malin i sin tur har ett mer öppet fokus och även en plan eller två för hur hon ska ta sig dit.   […]

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.