Tävling

Ica-klassikerns Vätternrunda: DNF

Nu är tiden ute på riktigt. Trots dispens blir det mitt andra DNF nånsin (det första var Vasaloppet 2008 när jag blev tagen av repet i Risberg).

Kanske inte så förvånande med tanke på omständigheterna.Eller egentligen med tanke på praktikaliteterna. För faktiskt så hade det rent fysiskt inte varit något problem att genomföra. Det är tiden som saknats. Extra egentid. För cykling är ju inte helt enkelt att genomföra med spädis på släp.

Eftersom jag inte ställt några krav och satsat på det, så känns det heller inte så frustrerande att ha dragit på sig ett DNF. Frågan är nog mer hur jag ska göra med resterande delar. Om jag ens ska starta, eftersom totalklassikern är bortom räddning för den här gången.

Det vore kul att se om jag kan få till den prioriteringen av mig själv. Simningen är ju så kort så det krävs ju inte direkt så många tillfällen. Löpningen är inga som helst problem, eftersom jag går oc småspringer mest hela dagarna. Till vintern och skidåkningen borde nog tillvaron ha ordnat upp sig så pass att det också ska kunna ordnas. Förutsatt att jag håller mig frisk såklart.

Jaja, får se hur det blir. Om inte annat så är det en morot att få in annan rörelse i vardagen än bara traskande med vagn, bärande av barn och sen kvällsyoga…

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  17 juli, 2016 at 16:21

  Gör det som känns bra. Om att fortsätta motiverar träningen så kör.
  Om inte, så träna det som du tycker om ”vanligtvis”. 🙂

  • Reply
   Malin - Lite Längre
   21 juli, 2016 at 13:38

   Ja, det blir nog så. Just nu känns det hur som helst väldigt lockande att slänga sig i en sjö!

 • Reply
  Ingmarie
  19 juli, 2016 at 19:26

  Tycker också du ska göra det som känns bra och som funkar! Dock tycker jag absolut du ska prioritera dig själv lite mer….

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.