Övrigt

Augustitankar

Vad hände egentligen med juli? Borta fortare än jag hann blinka. Samtidigt full av upplevelser och ögonblick att minnas, bara jag tänker efter lite. Kanske är det åldern som gör att tiden flyger. Eller nä, det kan det väl inte vara?!?!

Hur som helst, så känns det lite spännande att det är augusti imorgon. Bäst att passa på och göra det bästa av det sista av den här sommaren. Samtidigt som det känns som att det finns en viss risk att även augusti blir lite mer spännande än nödvändigt, med tanke på hur juli utvecklade sig.


Men om jag själv får välja, så är det ändå en hel del bra saker som kommer att hända i augusti, som förhoppningsvis överväger eventuella mörka moln och svarta siluetter:

Jag ska börja träna. På riktigt. Dvs utan barn som vikt eller med en barnvagn på släp. För sådan vardagsmotion ägnar jag ju liksom hela dagarna åt.

Jag ska fixa till designen på den här lilla bloggen. Jag är så less på den nuvarande att det är bäst att skriva här att jag ska fixa den, så att det verkligen händer!

Jag ska grilla. För första gången i sommar. Livet på rehab med småbarn, ni vet…

Jag ska ligga och gunga i min nyinköpta hammock som kommer imorgon. Treåringen är mer intresserad av att det kommer en lastbil till oss och undrar vad man gör med en gungande soffa…

Jag ska yoga och meditera. Ofta. Oftare än i juli.

Vi ska döpa vår yngsta. Jag kommer ha klänning på mig istället för nerkräkta shorts och en skitig träningströja. Bara en sån sak!

Jag ska klippa håret. Det växer nu (om än inte så fort som jag vill). Så jag vill hinna med att faktiskt få en frisyr så snart som möjligt.

Jag ska bada minst en gång till. Gärna fler såklart. Och då menar jag inte i badkaret…

Jag ska baka supergoda brownies och äta riktigt god glass.

Jag ska ta mig tid att tänka. På livet, universum och allting. Diskutera det med treåringen som just nu har tankar om livet, universum och allting!

Jag ska åka tufftufftåg minst en gång till. Säkert också jaga städmaskiner och sopbilar. Försöka minnas alla otroligt roliga citat som strösslas ut här hemma.

Och så ska jag såklart försöka hinna med de saker jag fortfarande har kvar på min sommarlista.

Hur har du tänkt dig augusti?

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply
  Träningsblogga - Ida
  31 juli, 2016 at 20:27

  Jag tror faktiskt att juli har gått extra snabbt just i år.

 • Reply
  Åsa
  31 juli, 2016 at 20:53

  Sommaren är härlig med rutinerna utkastade i takt med värme och sommarlov. Men jag gillar augusti och skolstartstänket (trots att det var några år sen). Nystart med alla möjligheter. Särskilt i år. Min augusti är framför allt präglat av nytt jobb förstås. Men även med fokus på att ta hand om mig själv. Fysiskt med mer träning, använda upp mitt presentkort för massage, äta bra; mentalt med att vila i ett (än så länge) mindre pressande jobb och hitta en hobby som får mig att uppslukas i stunden; socialt med att vara närvarande med familjen. Och med vänner! 😉

  • Reply
   Malin - Lite Längre
   3 augusti, 2016 at 08:38

   Sant! För mig blir nog även augusti i väntan på besked, så kanske nystart i september typ. Men du, ta hand om dig behöver du ju göra alla månader! Kram!

 • Reply
  Beautiful Life
  1 augusti, 2016 at 09:47

  Jag hoppas och tror att augusti ska gå lite långsammare än juli och att jag ska jobba lite mer på närvaron. Juli blev överraskande nog nästan heltidsjobb och stor förtjusning i att känna sig behövd, så den gick otroligt fort. Dessutom ville jag räcka till här i nya hemmet. Så det fanns mycket inre stress. Tänker att den lägger jag undan i augusti och tar det mer som det kommer. Det som hinns är gott nog 😀

  Ha en underbar augusti!

  Hälsningar
  Anna

  • Reply
   Malin - Lite Längre
   3 augusti, 2016 at 08:39

   Verkligen – det som hinns är faktiskt gott nog! Hoppas stressen ger med sig och att du får en fin augusti!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.