Tankar

Vackra vinterdagar

De här senaste dagarna har verkligen varit sådana där vinteridyller man kan spara länge i minnet. Gnistrande. Frostiga. Midvintersoliga. Kalla och rödkindsframkallande. 

Glad att jag tog några extra lediga dagar, och tacksam för lägligt infallande klämdagar. Njuter av lyckliga skrattjut när stjärtlappstekniken besegrats och farten kittlar i magen. Fascineras av hur världen totalförändras när stora singlande snöflingor färgat den vit och kvicksilvret krupit en bra bit under noll.

Rosaskimrande solnedgångar avslutar utehänget. Understället får sitta på mest hela dagen och soffan får stå till tjänst när en trött gravidkropp återigen nog haft lite roligare ute i snön än vad fogar och ligament anser är rimligt.

 

Vardagsmagi

 
Den stora mängden friskluft har gjort gott ochmånga ögonblick är sparade i upplevelsebanken, så även om jag gärna skulle ha oändligt många av sådana här dagar, känns det ändå ok att jobb återigen  står på agendan om någon dag.

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply
  Träningsblogga - Ida
  5 januari, 2016 at 22:15

  Helt underbart!

  • Reply
   Malin
   14 januari, 2016 at 20:14

   Verkligen!

 • Reply
  bureborn
  6 januari, 2016 at 16:11

  Visst är det fantastiskt! Jag myser som bäst i öronloppsfotöljen framför brasan efter just en sån där rödkindsframkallande dag. Promenad i – 15. Friskt.

  • Reply
   Malin
   14 januari, 2016 at 20:14

   Å, en sådan mysfåtölj skulle jag också behöva! Det är ju bara det att det finns så mycket att välja på!

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.