Övrigt

Och så kom solen igen

Idag var verkligen kontrasternas dag, vädermässigt. Halv storm och piskande regn när rullgardinen åkte upp imorse. Ruggig förmiddag, som sedan hux flux byttes till sol och klarblå novemberhimmel. ”Det är så ljust ute mamma, så jag måste ha keps eller solbrillor nu!” (nyvaken liten efter middagsluren)

  

Hade tänkt göra lite järnrika energibars i förmiddags (de jag tipsade om häromveckan), men aprikoserna med bäst-före-datum i mars var redan mögliga till oigenkännlighet, så även där blev det tvära kast. Slängde istället ihop chokladcookies till farsdagsfikat, och de visade sig vara supergoda (nästan slut hela satsen).

   
 

Jag testade ett annat recept från Paleoliv häromveckan, och även det blev succé. De här två kakorna är faktiskt de enda som Lill-Troll velat ha mer av, vilket är ett väldigt gott betyg! Browniesarna från häromveckan gick till och med hem hos småkusinerna, och de brukar aldrig äta upp kakor! Mindre sött är melodin helt enkelt!

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply
  Camilla
  8 november, 2015 at 22:43

  Kloka barn. De ser väldigt goda ut!

  • Reply
   Malin
   10 november, 2015 at 14:31

   🙂

 • Reply
  Rund är också en form!
  8 november, 2015 at 23:07

  Vi låg nog lite före er här. Blåsigt och regn i natt, men redan i morse var det klarblå himmel här. Passade på att morgonjogga! 🙂

  • Reply
   Malin
   10 november, 2015 at 14:31

   Åh, vad härligt med morgonjogg!

 • Reply
  bureborn
  11 november, 2015 at 19:52

  Men du, de där ser ju supergoda ut! Man kanske skulle baka lite…tänker jag som i princip aldrig tar fram bakskålen. Till annat än att ha popcorn i. 🙂

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.