Övrigt

Del 8 – Två bra filmer

Det här är den näst sista delen i Malins vår-list-utmaning. Lite efter, jag vet…

För sisådär tio år sedan såg jag rätt mycket på film, både hemma och på bio. Nu minns jag nästan inte vad jag såg för film sist, eller vilken som var den senaste hela film jag såg. Jag har en tendens att somna mitt i…

Faktiskt kan jag inte ens riktigt komma ihåg när jag senast såg en film som var så där bra att man liksom fick rysningar. Så det blir nog inte så mycket tipsande av i det här inlägget direkt. Mer ett konstaterande över att jag är rätt film-omodern. Så kanske kan jag istället få lite tips på filmer jag inte borde missa?

Här är i allafall två som jag vet att jag gillade skarpt: 

Finding Neverland. Gripande, sorglig, välgjord på en och samma gång.

No strings attached . Ingen kvalitetsfilm egentligen, men snygg, superamerikansk och romantisk. Sådär så man bara måste gilla den ändå!
Bara en del kvar nu, så är listan klar. Det närmar sig!

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Rund är också en form!
  3 september, 2015 at 08:14

  Fast ”No strings attached” är väl en relativt ny film…? 😉
  Oavsett vilket, så är den (som du säger) helt klart sevärd. Lite förutsägbar, men ändå mysig. 🙂

  Kram M

  • Reply
   Malin
   9 september, 2015 at 20:28

   Allt är väl relativt… 🙂

  Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.