Övrigt

Veckans…

Det är ju lite stiltje här nuförtiden. Det har liksom prioriterats annorlunda. Jag hoppas det blir lite mer skrivutrymme snart, men till dess så får det bli en snabb vecko-uppdatering. Veckans…

…yeah: En Liten En har varit frisk hela veckan.

…överraskning: en redig sommarförkylning hos mig själv som slog till i måndags. Vad skulle det vara bra för?

…godaste: Hemgjord krusbärssylt. När jag tänker efter var det nog förra veckan jag kokade den, men det får gillas ändå. Jag började nog inte knapra på den förrän nu i veckan. Superenkelt att göra: Koka 1kg krusbär med 1dl vatten, i ca 10 min. Tillsätt ca 200g syltsocker (eller vad du tycker behövs för en lagom söt sylt). Koka några minuter till. Häll upp på varm, rengjord glasburk. Blir ca en liter sylt.   

 …träning: Obefintlig pga överraskningen. Tyvärr. Numera är jag i så dålig kondition att jag blir andfådd av att gå uppför de tre trapporna på jobbet. Hur ska detta sluta?

…yogautmaning: Mysig. Inte så fysisk utan mer spirituell och mental. Trevlig helt enkelt.   

 …yoga: Utomhus. Såklart. I solnedgången.

…härligaste: Sensommarväder. Lagom varmt, lagom svalt.

…skönaste: Att gå och lägga sig 20.30 en fredagkväll och sedan få sova ända till 06.30 på lördag morgon. Livsandarna börjar vakna igen!

Förhoppningsvis dröjer det mindre än en vecka innan jag hör av mig igen. Om inte annat så brukar jag göra lite mer väsen av mig på instagram för tillfället. Ha det gott i augustisolen!

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.