Övrigt

Skärpning augusti!

För en vecka sedan kändes det som att jag började komma på banan igen. Vardagen började rulla på, vi njöt av de sista semesterdagarna och såg fram emot framförallt att lilla Bus-Trollet skulle få träffa dagiskompisarna. Jag hade ett ganska klämkäckt blogginlägg halvfärdigt i huvudet med rubriken ”Välkommen augusti”, just eftersom det kändes som att saker och ting började falla på plats efter en skön men ändå ganska tung juli-semester. Det skulle fyllas med idylliska Göta-Kanal-bilder och dignande blåbärsbuskar och kanske lite yoga också.

Men så blev det söndagkväll och vi förberedde oss för dagis- och jobbstart på måndagen. Nattade lilla Trollet och tyckte hon andades väldigt tungt och lätt lite småtäppt. Nån timme senare var febern ett faktum. Inte så där fasligt hög som den var några gånger i våras men ändå påtaglig feber. Som sedan steg lite dag för dag. För att plötsligt vara borta onsdag morgon. Och sedan lika plötsligt komma tillbaka med besked onsdag kväll. Misstänkte öroninflammation på torsdag morgon för det hade runnit ur örat. Men ”dottorn” hittade inget och bad oss avvakta och återkomma om febern steg igen. Vilket den gjorde. Prover igår som inte direkt gav något utslag. Förmodligen något odefinierat virus är gissningen. Febern på sjunkande igen idag så nu hoppas jag att det vänder och säger istället för ”Välkommen augusti” nu: Skärpning augusti! Ge oss hälsa och energi tillbaka!

För att inte bli alltför deprimerande så bjuder jag på idyllbilderna ändå. Hoppas på att det kan komma fler framöver och att det sprids lite mer glädje, balans och energi här på bloggen!


  
  

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply
  Sofie
  8 augusti, 2015 at 06:07

  Nej men stackars er. Hoppas att energin och hälsan kommer tillbaka snart och att augusti fortfarande har chans att visa en bättre sida!

 • Reply
  Åsa
  9 augusti, 2015 at 11:35

  Det där livet. Man har en plan, men så kommer livet mellan. Hoppas att din lilla/lille mår bättre nu!

  Vackra bilder!

 • Leave a Reply

  Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.