Övrigt

Lugnare i sinnet

En del av sakerna jag skrev om sist löste sig faktiskt snarare förr än senare. Jobbdilemmat är avklarat för stunden och löste sig på ett bättre sätt än jag vågat hoppas. Hälsan är fortfarande oviss, men som den yogini jag är så försöker jag tänka att det jag inte kan påverka är heller ingen idé att ödsla energi på genom att oroa mig. Det fungerar faktiskt oftare än man kan tro.

Jag avslutade arbetsveckan och inledde helgen med lite altanyoga i kvällssol. Ett pass som enligt utsago skulle ge mig energi och ro på kvällen. Jovars, det funkade nog rätt hyfsat.

Kvällens yogavy

 
Det jag också tar med mig från passet är ett visdomsord: 

Jag vet inte vad som är receptet för att lyckas. Men jag vet att receptet på att misslyckas är att försöka vara alla till lags.

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.